Roskilde Konservative ønsker alle et godt nytår

nytaars-illu1

Nytåret kan bruges til at kigge bagud og mindes året, der gik. Men også til at se fremad og have forventninger til året, der kommer.

Som i tidligere år indgik Det Konservative Folkeparti også i 2016 i det kommunale budgetforlig for 2017. Ikke fordi alt i budgettet er groet i vores baghave, vi har kun et ud af 31 mandater i byrådet. Men fordi budgettet trods alt afspejler nogle skridt i den rigtige retning set med konservative briller.

Men hvorfor indgå forlig med partier, som på lange stræk står for en anden politik end vi gør? Vi ser sådan på det, at vælgerne – senest i 2013 – sammensatte byrådet med et flertal til de røde partier. Vi kunne så vælge at sidde fire år med korslagte arme og kritisere alt og alle. Eller deltage konstruktivt i arbejdet i byrådet og søge løsninger til gavn for kommunens borgere.

Vi har valgt det sidste ud fra devisen om borgerlige stemmer, der arbejder. Det vil vi også gøre i 2017. Vi vil arbejde for, at Roskilde Kommune er en kommune i front med solid service til borgerne, et mangfoldigt og righoldigt kulturliv og et blomstrende erhvervsliv. Det skal være attraktivt at bo, arbejde og leve i Roskilde Kommune.

I november 2017 afholdes der kommunalvalg. Her vil partierne præsentere deres ønsker og visioner for kommunen. Det vil vi også gøre – med vægt på at vi ønsker en kommune i front – eller som kommunens brand tilsiger: Et alletiders Roskilde.

 

Vi ønsker alle borgere i Roskilde Kommune et godt og lykkebringende nytår.

Keld Holm  – Formand

Lars Lindskov – Byrådsmedlem og gruppeformand