Roskilde-formand tilfreds med: Konservativ indflydelse

keld-holm_452x640

De Konservative i Roskilde har i mange år ikke haft så stor indflydelse på byens udvikling, som det er tilfældet i øjeblikket, selv om partiet ved sidste kommunevalg blev reduceret til kun af have et medlem i byrådet.

Ved generalforsamlingen tirsdag på Håndværkeren kan formanden Keld Holm drage denne temmeligt paradoksale konklusion, men han mente nu nok, at det i fremtiden ville være en god idé at skaffe ny fremgang for at bevare og forstærke partiets position.

Keld Holm roste den indsats som først Carsten Wickmann – og efter hans død Lars Lindskov – har haft på de store og vigtige beslutninger i Roskilde Byråd.

Partiet sørgede for det afgørende flertal til at få skabt et smukt nyt Stændertorv, byggeriet af en stor ny svømmehal med konkurrence-bane på 50 meter samt et nyt parkeringshus ved Kvickly, som Roskildes handelsliv har ønsket for at fastholde kunderne i byen og få flere til.

I den seneste tid har Lars Lindskov, der er formand for Roskildes Erhvervsudvalg, fået gennemført konservative mærkesager som nedsættelse af dækningsafgiften og fjernelse af byggesags-gebyrer.

De konservative har en stor del af æren for det forbedrede erhvervsklima i Roskilde og den gode udvikling, hvor kommunens indbyggertal sidste år blev øget med ikke mindre end 1.200 ekstra borgere. Det skal vi ikke glemme at fortælle vælgerne, mente Keld Holm.

Han opfordrede til at fortsætte med ‘et langt sejt træk’, der kan vende partiets tilbagegang ved igen og igen at gøre vælgerne opmærksom på det store arbejde, som partiet faktisk udfører.

Publiceret den 26. januar 2016 i Roskilde Avis / tk