Lokale til landsråd

AR-710269835[1]

I weekenden holdt Det Konservative Folkeparti sit årlige landsråd – denne gang i Herning. De lokale konservative fra Roskilde var selvfølgelig også til stede med et hold af delegerede medlemmer, der deltog i de politiske forhandlinger og debatter.

Landsrådet er altid et højdepunkt. Det er her, vi lokale har indflydelse på, hvad hele partiet bør fokusere på det kommende år, og det er her, vi har særligt gode muligheder for at komme helt tæt på vores folketingsgruppe på Christiansborg for at drøfte de udfordringer, som vi både her lokalt men også i hele landet står over for.

Den konservative leder Søren Pape Poulsen har siddet i stolen i godt et år nu, og ved valget i juni blev han også valgt til Folketinget med et stort personligt stemmetal i Midt- og Vestjylland. Han blev genvalgt af et enigt konservativt bagland, og det er noget, der glæder de lokale konservative fra Roskilde:

Vi støttede selvfølgelig genvalget af Søren Pape. Han har sat gang i et nyt og større projekt, der handler om skarpere holdninger og en mere stålfast profil og om mere åbenhed og mere inddragelse. Ham forventer vi os meget af i de kommende år, og vi glæder os til at være en del af arbejdet hen imod at få genrejst vores parti på nationalt plan.

Interessen var overordnet set stort for det konservative landsråd i år. Der deltog omkring 800 delegerede, og det er 100 mere end for tre år siden, hvor landsrådet også var i Herning.

Med venlig hilsen

Keld Holm

Formand Roskilde Konservative Vælgerforening

Kilde: Roskilde Avis, 26. oktober 2015