Kom med på holdet

Hvis du allerede i dag stemmer konservativt – eller går med overvejelser om at gøre det ved et af de kommende valg, så kunne et medlemskab af Det Konservative Folkeparti være en god chance for, at være med i et fællesskab – der ud over det politiske, også rummer mange gode og berigende relationer – og tætte venskaber.

Med et medlemskab, så har du også mulighed for at være en del af en vælgerforening, eller blive valgt til bestyrelsen m.v. – og dermed være med til at forme de politiske beslutninger i din kommune – eller region med gode konservative budskaber, samt have mulighed for at samarbejde med en folketingskandidat eller folketingsmedlem, på det landspolitiske – eller EU-politikken sammen med vores EU politiker i parlamentet.
Jeg har haft fornøjelsen i mit 11 årige medlemskab af partiet, at være en del af det lokalpolitiske, med start som alm. medlem, bestyrelsesmedlem, næstformand og nu formand for den lokale vælgerforening i Roskilde.
Uanset hvor man befinder sig i vælgerforeningen, så bliver du hørt og inddraget i dialogen.
Du er naturligvis altid velkommen til at være et helt almindelig medlem, som bare ønsker at støtte Det Konservative Folkeparti og dets værdier – og gerne som en god ambassadør for partiet.
Uanset hvilken niveau du ønsker at være medlem på, så er du hjertelig velkommen.
Så derfor håber jeg – at du har lyst til at benytte dig af medlemstilbuddet, som betyder at det først års medlemskab – kun koster 100 kr.
Jeg håber, at vi mødes et eller andet sted derude – og meget gerne – hvor vi begge er medlem af Det Konservative Folkeparti.
Tilmelding sker via dette link: www.konservative.dk/bliv-medlem
Klaus Are Bang – Formand – Det Konservative Folkeparti’s Vælgerforening i Roskilde