Valg 2015

Kære medlem,

Til trods for en ihærdig indsats under hele valgkampen fik vi ikke det resultat, som vi havde ønsket, håbet og arbejdet for. Vi fik med vores partiformand, Søren Pape Poulsens ord, et hak i tuden. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende.

Jeg tror, at mange vælgere har haft svært ved at se sig selv, og identificere sig med Det Konservative Folkeparti. Vi har ikke haft en klar profil. Vores valgbudskaber har – vurderet landspolitisk – strittet i alt for mange retninger; det har ikke været hensigtsmæssigt – og i hvert fald ikke resultatgivende.

I Roskilde Kommune fik vi 3,3% af stemmerne. En klar tilbagegang i forhold til 2011, hvor vi fik 5,6% af stemmerne. I hele storkreds Sjælland fik vi 2,9% af stemmerne, og det betyder efter alt at dømme, at Brian Mikkelsen er valgt.

På skrivende tidspunkt kender vi ikke de personlige stemmetal, så vi ved ikke, hvor Christian Wedell-Neergaard er placeret i forhold til de øvrige C kandidater i storkredsen.

Der forestår nu en evaluering af valgkampen og valgresultatet, og en sådan lægger partiet også op til at gennemføre. Fra vælgerforeningen vil vi efter sommerferien indbyde til en evaluering og drøftelse af partiets situation og fremtidsmuligheder.

Selvom vejret lige nu ikke er det bedste, det regner, og det er halvkoldt, ønskes du og din familie en rigtig god sommer. Vi ses efter sommerferien.

Venlig hilsen

Keld Holm – Formand

 

1167104736[1]