Invitation til besøg/rundvisning på Argo, Roskilde kraftvarmeværk

Hvornår:
03/09/2018 kl. 17:00 – 19:00
2018-09-03T17:00:00+02:00
2018-09-03T19:00:00+02:00
Hvor:
ARGO
Håndværkervej 70
4000 Roskilde
Danmark
Pris:
Gratis
Kontakt:
Ruth Birkelund

Vi håber I nyder den danske sommer – måske er det lidt for meget p.t. – men nu må det være tid til at få andre oplevelser.

Vi mødes i receptionen, Håndværkervej 70 (port 1). Der er begrænset antal parkeringspladser i gården ved receptionen, alternativt kan der parkeres på Navervænget.

Energitårnet er først og fremmest en arbejdsplads, så rundvisningen foregår under hensyntagen til dem der arbejder på stedet og vi skal holde os indenfor afspærringerne og følge rundviseren.

Rundvisningen er ikke velegnet for gangbesværende, folk med stor højdeskræk eller elevatorskræk.

Det henstilles til, at bære praktisk fodtøj, det vil sige en lukket skridsikker sko/støvle – ingen høje hæle. Besøgende får udleveret og skal bære refleksvest og hjelm inde på Energitårnet.

Håber I har lyst til at være med til denne specielle oplevelse, hvor rundviseren Michelle Diana Hansen starter med et oplæg, hvor hun forklarer hvad Argo er for et firma og hvilken rolle det har i samfundet. Herefter går vi en tur hen på kraftvarmeværket, hvor hun fortæller om de forskellige ting vi ser på vejen – og vi kan stille spørgsmål.

Gæster er, som sædvanligt, meget velkommen.

Rundvisningen er gratis og der bydes på kaffe/the eller sodavand.

Tilmelding til nedenstående senest søndag den 26. august, tak.

Venlig hilsen

Ruth Birkelund, sekretær

Birkelund.greve@post.tele.dk

Det Konservative Folkepartis Vælgerforening i Greve